Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Olvasgatok

2014.10.05. 22:39

szerző: greenfo

Most szétnézek a kedvenceknél! Nagyon vágytam már ide. A képek és események rögzítése nekem fontos. (Évek múlva lesz talán igazán érdekes számomra.) De a blogolásban a legfontosabb számomra a kedves ismeretlen ismerősök meglátogatása. Évekig csak "látogattam". A blogolon regisztráció nélkül is bekapcsolódhattam, és éltem is a lehetőséggel. Nem tudtam a nevem adni, de minden hozzászólásban magamat adtam, felvállaltam magamat a választott Bíbor névvel. Nagyon megkedveltem néhány blogot, azon keresztül a készítőjét! A bejegyzéseikből kialakult a kép róluk, és érdekelt, mi történik velük. Csakis kedvencekhez látogattam el. Mindenhol kaptam valami fontosat.

Aztán jöt egy átalakítás, szétszóródva elveszítettem sokakat. Remélem, hogy minden kedvük szerint alakul az életükben - csak én nem kísérem őket a szokott módon.

Most egy ilyen "szem elől tévesztett" kedves ifjú hölgy oldalára rátaláltam. Megdöbbenve olvastam a mostani fájdalmáról - meghalt az Édesapja. Nagyon együttérzek vele! Nem tudom kifejezni felé a részvétemet, mert ahol Ő van, oda nem tudok kommentelni regisztráció nélkül, ezért írok itt Róla, Neki - remélve, hogy ezekben a nehéz órákban erőt adhatok számára. Minden esetre én gondolatban Vele vagyok! Vígasztalja a tudat, hogy a  Nagyon erős, talpraesett hölgy, akinél a döbbenetet felülírja a teendők sokasága, és az, hogy Anyukájában is tartani kell a lelket.

Drága V! Kívánom, hogy Isten akaratát elfogadva, mielőbb megnyugvás költözzön a fájdalom helyébe! Szépséges életünk kegyetlen velejárója, hogy elveszíthetjük azokat, akiket szeretünk. Édesapád jósága, minden szava, tette benned tovább él, és lélekben veled lesz, tovább kísár az utadon - mi több, egyengeti azt! (Ez most furán hangzik e-helyen, de tudd, hogy az életben semmi sem történik "csak úgy".) Fogadd legmélyebb együttérzésemet!

Szólj hozzá!

Valami csoda folytán most bejutottam. 2 hét maradt ki, amit nehéz pótolni. Sok munka volt, a hétvégéken unokák, meg szüleik. Volt egy Itthon vagy - Mo. Szeretlek! hétvége. Ebéd után elmentünk a gyerekekkel Sasvári Sándor műsorát megnézni, aztán ott ragadtunk a zeneiskolások műsorára, majd beszédek következtek: az összetartozás jegyében a testvértelepülések képviselői, a polgármesterek beszéltek, az egri érsek, a település egyházainak papjai kenyeret szenteltek, majd kóstolót kaptunk. Volt szavalat, ének, közös ima.  Este a tűzgyújtásra is vissza mentünk.DSCF5138.JPGDSCF5132.JPG

DSCF5141.JPGDSCF5155.JPG 

 

 

1 komment