Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Zűrök

2014.12.17. 23:45

szerző: greenfo

Valami nagyon szörnyű napom volt - köszönhetően a halom nyafogós gyereknek.

Zorkát én hoztam haza, és mikor mentem érte, már lógó orral találtam, a tanárnénije kissé igazságtalan volt vele, és nem tudott belenyugodni. Anyja nem sokáig vígasztalhatta, mert sportköri évzáróra ment, nekem meg nem hagyta, mondván, nem tudhatom hogy milyen gonosz az a tanárnéni. Siettünk karácsonyi ünnepségre, de így nem nagyon volt kedvem. Pesze csörgött a telefonom. Zsuzsa volt, kérdezte, hogy hol járunk, mert a 2 gyerekére kellene vigyázni. No, hamarosan Eszter az ölemben kötött ki, és egyszercsak elsírta magát, mert fájt a füle, és a nyaka. Melegítettem, masszíroztam a manduláját, és a nyaki mirigyeket, ami jó is volr kis ideig. Aztán ki mentem vele az előtérbe. Persze előtte Zsófi is elsírta magát, hogy ki ne menjünk, Nagyi, ugye nem hagysz itt? címszóval. No, most nyugtassam Őt is. Aztán ham,arosan utánunk jöttek, mert Zsónak pisilni kellett. Aztán sírt a Wc miatt, ahová 2 nagylány miatt nem jutott be. Vele mentem, és a hiper-szuper mozgáskorlátozottaknak kialakítottban kicseleztük őket. Helyükre küldtem őket, persze hamarosan megint visszajött Zsó sírósan, hogy mikor lesz a rénszarvasos dal? No, nem tudom mi bujkált benne, de 1 óra teltével véget ért a műsor, és jött Anyjuk.

Nagyon kimerült voltam agylag, a karom is majd leszakadt, de nem zúdíthattam rá minden hirtelen jött észrevételemet, dühömet. Kiderült, hogy az egész napja zavaros volt, és a gyerek ezt szépen át is vették.

No, ők mentek a másik nagyihoz, mi meg Zorkával haza - egy darabig. Mert mag a kicsikről beszéltünk, minden rendben volt, de megemlítettem Neki, hogy én már akkor kész voltam, mikor Őt nyafogósan átvettem anyujától.  Felhúzta az orrát, és egyedül botorkált jóval előtte, a hosszú úton. Én a Zsu korábbi igazgatójával beszélgetve jötte a szomszéd útcáig.

Na, minden esetre, egy jókora "beszélgetést" kell ejtenem a gyerekekkel.

A videó egy nagy találkozást mutat, körübelül ilyen nagyot koppantam ma én is.

 

4 komment

Hajrás készülődés

2014.12.16. 22:06

szerző: greenfo

Munka után kötök, varrok, karácsonyi koncertre megyek, netezek, és pihenésre nem  sok időm marad. Ilyen kellemes dalokkal relaxálok. Jó készülődést kívánok mundenkinek!

2 komment