Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Itt a vége, ..

2014.12.31. 10:05

szerző: greenfo

Engedjük el ezt az évet, úgy ahogy van, mindenestől. Nem kell feledni, mert bármi is történt, meg kellett történjen! Mindentől erősödünk, épülünk, Egyes élethelyzetek elkerülhetetlenek, de a gonosz embert én is kikerülöm. Bár jó volna látni amint saját csapdájába esik! (az igazi gonoszokkal ez ritkán történik meg, mert eljátsszák, hogy ők abból is jól jönnek ki) Ez volna a kár öröm?

Most csak a jövőre koncentráljunk! Éljük a megszokott életünket: szeressünk, dolgozzunk, pihenjünk, ne hagyjuk magunkat kihasználni, és ne ijedjünk meg az akadályoktól! A Mindenható csak annyi terhet tesz ránk, amit kibírunk, és Ő tudja mi miért történik. Mi meg átugorjuk az akadályokat, és győztesen érünk a célba!

Kívánok mindannyiunknak békés, boldog, sikerekben és szerencsében gazdag új esztendőt!

 

3 komment

Év vége

2014.12.31. 01:10

szerző: greenfo

Olyan gyorsan telnek a napok, mint ahogy ez az év telt el. Csupán én húzom a féket, szeretném nyújtani a szép napokat, valahogy ezen görcsölve mégsincs módom élvezni az egészet. Vagyis rongy lusta vagyok, és még bűntudatom is van. Ezekre az évvégi napokra halasztottam elég sok tennivalót, amikhez nincs is erőm hozzálátni. Sütök, főzök, mosok, mint egy nyugdíjas mama, akinek már végeláthatatlan hosszú ideje van mindenre. Nudlit, és lángost sütök, a kert madaraiban gyönyörködök. A férjem már sokadik madáretetőt készíti, napközben is tölti, mert ezek az élelmes madarak csapatostól jönnek. Cinege, veréb, rigó, szarka, vadgerle tanyázik a kertünkben, és egy hollópár fészkel a közelünkben. Őket is naponta látjuk, mert általában felettünk köröznek. A fészkükről is idehallik a hangjuk. Egy unoka sincs, nagy egyetértésben lógunk. Vagyis ma diót pucoltunk - megint van vagy másfél kg. Voltam fodrásznál is, már nehezen irányítottam a tincsimet.

Gyönyörködök a takarókban, amiket a gyerekeknek varrtam. 3 unoka elvitte, de az Ágikáé, és a Zorkáé itt maradt. Melegek, vastagok, és jó nagyok. Most 4-5 évig nem lesz erre gondom, míg ki nem növik. Bébipolár az anyag neve. Pihe-puha mindegyik, és jó melegek.

 Nagyon örültek a lányaim mindegyiknek.( A gyerekeket akkor minden más jobban elvarázsolta, mint a takaró) Májusban varrok majd újabbat még, nagyon szívesen egy icuri-picurinak! Bizony, várható egy kicsike valamikor junius elejére. Rékának lesz kistesója. Ez bennem olyan mély érzéseket vált ki, a gondolatom mindig körülötte jár. Vagyis úgy szeretnám a dolgainkat elrendezni, hogy minél többet tudjunk a szüleinek segíteni - abban, amit Ők szeretnének majd. Addig van egy kis idő - de mint érzem, express gyorsasággal száguld.

Már a munkahelyre is sokat gondolok. Jan. 5-én rengeteg munkánk lesz, mert 23-tól nem voltunk bent, és 300 emberből táppénz, szabadság, leszámolás, bármi várható. Vannak a havi zárással kapcsolatos rendszeres tennivalók, a bér emelést is mindenkinél le kell játszani, és még az országos programban is változás lesz januártól (KIRA). Nyomtatásban megkaptuk a programot, fel is telepítették a gépünkre, csak hozzáférést nem kaptunk az összevetéshez. Nem számít, ez nem újdonság, csak naprakésznek kell lennünk. No, majd hétfőtől hajrázunk, remélem addig még lesz 1-2 kellemes napunk itthon!

Szólj hozzá!