Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Eszter és Zsóci

2015.05.09. 23:51

szerző: greenfo

Eszterke nagylánykodik. Februárban volt 4 éves. 2015_05_03.jpgMost derül ki, hogy milyen jó, a humora:

Egy filmben volt egy bizonyos tőmondat, és ezt nagyon jól alkalmazza. Anyja megszidja, vagy csak történik valami, szende képpel idézi, hogy: Sajnálom Édesanyám!

Kertészkedéskor Zsuzsa kiásott egy halom nagyon szúrós gazt. Összefogta, és a gyökérrészét kezébe adta, hogy vigye a komposztra. Mint egy kis csokrot, úgy fogta "De gyönyörű! MIndig erre vágytam!"

Ez inkább tanulságos, de szerencsére mindenkije él:  Meghalt a második szomszédjuk, a Béla bácsi. Egy nagyon jó ember volt, aki a lányok miatt, vagy ki tudja miért, de szerette Őket. Palántát, facsemetét, gyümölcsöt adott, meg rengeteg kedvességet. Nem volt túl idős, és beteg sem, hetvenen innen volt, váratlanul történt. Beszélgettek erről, mármint az elmúlásról, és, hogy az öregekkel ez megtörténhet, meg egyebek. A kisokos sok mindent megértett. Órák teltek el, gyszercsak odament anyjához, megsimogatta, és azt mondta: Te vagy a legjobb anya a világon, nagyon szeretlek.  Kár, hogy megfogsz halni.

Zsuzsa írta e-meilben: Anyák napi meglepit készítettünk a nagyiknak, közben Zsófi a leeső egyforma hosszú papírcsíkokat derékszögben egymáshoz tűzőgépezte, közben filozofált: Ebből kocka lesz (jó, négyzet, de hát fogadjuk el kockának - a szerk. megj.) Majd pontosított a nem teljesen derékszögek láttán: Vagyis inkább rombusz. Válaszom: Úristen! Hol hallhat ez a gyerek ilyen szörnyűségeket! Mi lesz belőke ezek után! (6 éves, szeptemberben kezdi az első osztályt - anyja matekot tanít)

 

1 komment

Anyák

2015.05.05. 23:23

szerző: greenfo

Írtam mindenkiről, szép hétvégéről, gyerekek másik családjáról, a mi szüleinkről, kajákról, és a végén még képpel zártam volna, és lett kép, sok írás meg eltűnt. Ez van!

Szivecske, kézműves bombon, saját készítésű dobozban, kis boríték, benne versikével, órás MILKA, fürdőszobai szett, meg egy csomó cukor gyerek. Meglátogattuk Mamit is, szuper volt az egész nap.  

1 komment