Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Pünkösd hete

2015.05.22. 23:04

szerző: greenfo

Hétfőn itthon voltam Rékával. Játszott kint a kutyuval, mire megszólaltam, hogy most bizony lefényképeznélek Titeket! Baba felpattant, fel a lépcsőn, én a nyomában. A lépcső alján voltam, mikor már jött lefelé: kezében a telefonommal. Őt anyja telefonnal fotózza, szerintem még nem is ismeri a fényképezőgépet. Csakhogy az enyém egy régi Sony Ericson, és nagyon ritkán készítek vele fényképet. Most azonban, az előbbi bejegyzéshez csatolt, kutyával játszós képeket készítettem. 

Ennek a színes kálának az első virágja elhervadt, valahol oldalt van lehajolva, de ez a két szépség mindent felülmúl. dscf5652.JPG

V-nek kb 3 hete van még Baba születéséig. Magas a cukorszintje, és sűrűn ellenőrzik. Naponta 3x, ami hétfőn és pénteken volt. Volt persze 2x NST, ultrahang, majd a saját nőgyógyászánál is volt, szóval egész héten orvosi felügyelet alatt van. Most 3.3 kg a baba, és szerintem már megszülethetne. Nagyon várom, szeretném már a kezemben tartani, de ettől is jobban azt, hogy lányom megmeneküljön a rengeteg vizsgálattól.

Zsófia tegnap ballagott az Óvodában, amolyan évzáró volt ballagással, anyáknapi ünnepséggel. Nagyon aranyosak voltak. Zsófi szuperül szerepel, amolyan narrátor volt a szerepükben, számtalan verset mondott, és énekelt. Eszterke még most szerepelt először. Idegenek előtt kis szégyenlős, nagyon tartottam attól, hogy megsem szólal, ehhez képest meg 2 alkalommal egyedül állt versikéjével a színpad elején. Bátran, mosolygósan, hangosan verselt. A másik nagyijuk végig szipogta mellettem a műsorukat. No jó, néhányszor nekem is elszorult a torkom.

1 komment

Réka első ittalvása

2015.05.18. 18:20

szerző: greenfo

Egész hétvégén bandázás volt nálunk. Készültünk estére kerti sütögetéssel, de sokkal gyorsabb volt bent elkészíteni a hamburger husikat. A zsemléket is én sütöttem, a salátát, egyéb belevalót is mikészítettük. Ugyancsak sikere volt úgy együtt. Előző hétvégén kis fűszeres kolbászokat készítettem, de az a durvára tört szines bors miatt nagyon csípett, és a gyerekek nem ették. Ebédre a rántott szeletet sütőpapíron sütöttem (most először, és így fogom ezentúl sütni), petrezselymes krumpli és kukoricás rizs volt mellé. Meg uborka-, és friss káposzta saláta. 

Szóval volt Bükkszentkereszt kupa, korosztályában első lett a tekergő. Réka meg itt aludt, mert V-nek 7-re már a rendelőben kellett lennie. Este nem győztek az aggódó szülei hívni, írni, kérdezgetve, hogy a csemetéjük nem sír-e utánuk. Hát, egy kisemberke nálunk nem lehet akadály. Pancsolt egy félórát, mesét mondtunk, és bohóckodott, egyszer ugyan kérdezte Apát, majd Anyát, de mondtuk, hogy elmentek, integettünk is ugye, és ezzel letudta. Megnéztük Nagyapát, hogyan alszik, és fél 10-től már Ő is aludt. Egész éjjelt végig aludta. Szabadságon voltam vele. Sajnos a hét többi napját nem kaptam meg, pedig a csúszásokból futotta volna, csak a főnökök fél gőzzel lesznek, a lányok nagyrésze képzésen lesz, és "kellek"...... Na, a Pünkösd-i készülődésnek is lőttek.

1 komment