Friss topikok

  • margit2: Ha benéznél, tudd, hogy gondoltam ám Rád most is az ünnepekkor... Remélem, hogy kellemesen teltek ... (2018.04.03. 19:53) Ó-év
  • margit2: Köszönöm szépen! Neked és kedves családodnak is csak minden jót és szépet kívánok az új esztendőre... (2018.01.02. 08:50) 2018!
  • margit2: Hiányzol.... Sok szeretettel kívánok Neked és az egész kedves Családnak örömtelim, boldog új évet... (2018.01.01. 12:15) De jó volt a kedvesekhez ellátogatni!
  • Aloha3: Nagyon aranyosak! :-) További szép napot, jó hétvégét kívánok! :-) (2017.06.10. 19:13) Róluk se feledkezek meg!
  • Aloha3: Látszik a képen milyen jól érezte magát mindenki! :-) (2017.06.10. 19:12) Érettségi találkozó

Gyerek(ek) nap

2016.05.26. 21:20

szerző: greenfo

Gyereknap közeleg. Minden róluk szól most nálunk.

Mindegyik gyerekünk gyerekei itt landolnak. Együtt is, külön is. Nagyon élvezik, és mi tagadás mi is szeretjük, hogy kellünk.
Ágika egy hete kórházban van, és folyton rá gondolok, meg a születendők körül jár minden gondolatom. Múlt pénteken éjszaka szökött a magzatvíz, ezért bementek a kórházba. Addigra elállt a szivárgás, és megállapították, hogy az egyik baba burka megrepedt, és fekvéskor szivárog, meg fájásokat is érzett. Ülve kell aludnia. Nagyon nehezen viseli a dolgot. Még az ikerség megállapításakor május 20-ra jelezte a doki a császárt, mert ekkorra már érettek a babák - ha nem történik koraszülés. Szuper lett volna, ha valóban aznap megszületnek. Mivel estére elmúltak a fájásai is, a császár elmaradt, majd napokig az orvosával sem találkozott. Olyan nekikeseredett üzeneteket írt, meg a telefonokon is el volt keseredve, csak úgy nyugodtam meg, ha bemegyek hozzá. Nagyon tartotta magát, de tudom, hogy el van keseredve. Attól fél, hogy a repedt buroknál, és a nyákdugó hiánya miatt is fertőződhetnek a babák. Meg már annyira hatalmasak a gyerekek, hogy levegőt sem kap (a tüdőt felszorítják), dagad a lába, és a bőre is majd szétreped.Jó helyen van, egy másik ikres kismamával vannak egy szobában. Már 5 órakor vizsgálatok vannak: az éjszakás nővérek úgy adják át a műszakot, hogy a nagyvizitre minden megvan. Mi meg zaklatjuk, mindenki hívogatja, hogy mi van, egyben vagy még, mikorra tervezi a doki a császárt, stb, és zavarja ugyanazt sokszor elmondani, meg az is, hogy nem tudja a pontosat. Ahhoz képest, hogy vannak egy babával hónapok óta bent fekvők, hiába, nem vigasztalja.  

Aztán kiderült, hogy a dokikat erősen ellenőrzik, kellően alá kell támasztani, hogy miért került sor a császárra. Vagy az sem jogos, hogy ha egész napos sebészetre van beosztva, akkor mit keres a szülészeten. Aztán van olyan is, hogy meg kell várni azt, hogy a babák elinduljanak a nagy útra, ne erőszakkal kerüljön sor a kivételükre. Ez viszont a kismamákkal kitolás, mert a fájásokban is lesz részük, meg a császár vágás is.

Nagyon szorítok Neki, imádkozok, hogy mielőbb világra jöjjenek a kicsikék.

1 komment